• Teaser
  • Teaser
  • Teaser

UITNODIGING voor de masterclass

Reis je mee?

En ontdek verschillende meertalige manieren waarop je vorm kunt geven aan het thema van de kinderboekenweek 2019

Woensdag 2 oktober start de Kinderboekenweek 2019. Het thema is deze keer: Reis mee! waarbij het vooral zal gaan om ‘voertuigen’. Lezen is alleen al een ‘voertuig’ om nieuwe werelden te ontdekken!

Tijdens deze workshop willen we een aantal meertalige activiteiten een jullie presenteren, jullie krijgen de gelegenheid om mensen die al ervaring hebben met deze werkvormen uit te vragen over het doel, de achtergronden en de meerwaarde voor de kinderen.

Aan het eind van de middag liggen voorbeelden van de gepresenteerde werkvormen voor jullie klaar op het niveau van boven-, midden- en onderbouw.

Praktische gegevens masterclass:

Voor wie? Netwerk taalcoördinatoren Fryslân (je mag een collega meenemen!)

Wanneer? 18 september 2019

Waar? De Fabriek, James Wattstraat 4 in Leeuwarden. (Let op! Locatie is gewijzigd!)

Tijd? Inloop vanaf 14.45 uur, start 15.00 uur, einde 17.00 uur.

Kosten? Geen!

Aanmelden? Ja, verplicht, voor 5 september! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Documenten en bijlagen downloaden?

Bepaalde bijlagen en documenten zijn alleen voor geregistreerde gebruikers binnen de website.
U kunt zich via deze link zelf registreren. U krijgt een mail om de registratie te bevestigen. De beheerder van de website zal echter eerst de registratie moeten beoordelen en activeren. Als dat gedaan is krijgt u mail van de beheerder en kunt u inloggen.